Donaţie pentru Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi. Câteva secţii ale spitalului au acum instalaţii de aer condiţionat noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipamentele au fost donate de către Asociaţia CSR Mindset şi MaxBet, care au ajutat în cadrul acestei campanii sociale alte patru unităţi spitaliceşti din alte patru judeţe ale ţării.

Joi, 15 octombrie 2015, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi a primit o generoasă donaţie din partea Asociaţiei CSR Mindset şi compania MaxBet. Mai exact, un număr de 15 echipamente de aer condiţionat au ajuns în secţiile Radiologie, Radioterapie, Dializă şi Nou-născuţi ale unităţii spitaliceşti gălăţene.

Modul cum au fost adunaţi banii pentru donaţii este unul foarte interesant. Angajaţii companiei au organizat un campionat de fotbal, în cadrul căreia au ales să lupte pentru cauze sociale alese de ei, una dintre acesate fiind cea a celui mai mare spital din judeţul Galaţi.

Alături de Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi vor mai fi sprijinite încă patru instituţii medicale din alte patru judeţe ale ţării.

„Un astfel de proiect nu ar fi fost posibil fără dedicaţia şi entuziasmul  tinerilor angajaţi ai companiei MaxBet, o parte din ei participând la predarea echipamentelor către spitalul. Acest proiect nu este singurul proiect social sprijinit de companie, acţiuni similare având loc pe tot parcursul anului trecut şi a anului acesta. Ele vor continua şi în anii următori, atat în domeniul medical, prin finanţări realizate pentru dotarea şi renovarea unor secţii de spitale, dar şi în alte domenii, cum ar fi sprijinirea caselor de copii şi a caselor de bătrâni”, a declarat Bogdan Dumitrescu, managerul pentru Galaţi al amintitei companii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite