Dacă e weekend, se închide Faleza. De vineri până duminică se desfăşoară Streetball Grand Tour

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faleza va fi invadată de jucători de baschet. Foto: Adevărul
Faleza va fi invadată de jucători de baschet. Foto: Adevărul

Sunt aşteptate peste 20 de echipe din Galaţi, Bucureşti, Brăila, Constanţa şi Ploieşti. Organizatorii mai aşteaptă înscrieri până joi, 29 august, ora 16.00.

Primăria Municipiului Galaţi sprijină organizarea celei de-a zecea ediţii a Streetball Grand Tour, care va avea loc pe Faleza Superioară, de vineri, 30 august până duminică, 1 septembrie.

Sunt aşteptate peste 20 de echipe din Galaţi, Bucureşti, Brăila, Constanţa şi Ploieşti (perioada înscrierilor are deadline joi, 29 august ora 16.00).

În afara competiţiei de Streetball, pe trei categorii de vârstă (10 – 14 ani, 15 – 19 ani şi +20 de ani) vor mai avea loc concursuri de aruncări la cos de la jumătatea terenului (“Half Court”), concursuri de aruncări de 3 puncte, de Slam  Dunk şi partide 1 vs 1.

Înscrierile la aceste probe vor putea fi făcute în cele trei zile, la terenul de pe Faleza Superioară. De asemenea, vor mai avea loc demonstraţii de fitness urban cu antrenorul Doru Dorobaţ. Deschiderea Turneului va avea loc vineri, 30 august, ora 19, pe terenul care va fi amenajat pe Faleza Superioara.
Competiţia este dotată cu premii care totalizează 2.000 de euro.

Alte detalii găsiţi pe site-ul Turneului, www.streetballgrandtour.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului  https://www.facebook.com/StreetballGrandtourGalati.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite