Cum puteţi obţine reduceri mari la preţul călătoriei cu trenurile CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

În 2020, Societatea Naţională Căile Ferate Române (SNCFR) oferă câteva variante foarte interesante de reducere la preţul biletului, la cumpărarea cu anticipaţie.

Societatea Naţională Căile Ferate Române (SNCFR) informează că pe parcursul anului 2020 se pot obţine reduceri importante de preţ la biletele de călătorie

Astfel, prin cumpărarea cu anticipaţie a biletelor, pasagerii beneficiază de reduceri între 5%-15%, astfel: 15% reducere la cumpărarea biletului cu 21-30 zile înainte de data efectuării călătoriei; 10% reducere la cumpărarea biletului cu 11-20 de zile înainte de data efectuării călătoriei; 5% reducere la cumpărarea biletului cu 6-10 zile înainte de data efectuării călătoriei.

În plus, cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de fidelitate pentru călătoria cu trenuri succesive ale CFR Călători. Reducerea pentru anticipaţie este valabilă pentru biletele de tren cu preţ întreg şi pentru cele cu 50% reducere pentru copil. Tariful tichetului de rezervare a locului se plăteşte integral.

În trafic intern, biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de până la maxim 30 zile, inclusiv pentru călătoria de întoarcere. Pentru grupurile organizate de cel puţin 30 de persoane, perioada de anticipaţie este de maxim 60 de zile.

Biletele pot fi cumpărate cu anticipaţie din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR cu emitere electronică a legitimaţiilor de călătorie / automate de vânzare / online. Mai multe detalii sunt pe www.cfrcalatori.ro, secţiunea Trafic intern/Oferte/ Reduceri la cumpărarea cu anticipaţie.

Compania atrage atenţia şi asupra importanţei planificării călătoriei. „Pentru evitarea supra-aglomerării, CFR Călători roagă pe toţi pasagerii să îşi planifice din timp călătoria cu trenul şi  să folosească toate trenurile puse la dispoziţie”, a informat SNCFR. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite