Abonamentele Regio, valabile şi la cursele Interregio. Trenurile pentru care se aplică în Regionala CFR Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta a intrat în vigoare din data de 15 decembrie 2019 şi este valabilă până pe 14 iunie 2020. Se aplică la abonamentele pentru o distanţă de sub 30 de kilometri şi nu include trenurile internaţionale.

Veşti bune de la CFR Călători pentru navetişti. Compania a lansat un nou program pilot pentru deservirea şi sporirea atractivităţii traficului de navetă între zonele suburbane şi marile oraşe din toată ţara.

Astfel, va fi permisă călătoria posesorilor de abonamente valabile la trenuri Regio şi cu trenurile Interregio, pentru abonamentele emise pe distanţe de până la 30 de km.

Această ofertă este valabilă începând cu data de 15 decembrie 2019 până la 14 iunie 2020 şi nu include trenurile în trafic internaţional.

Astfel, pe raza SRTFC Galati, calatorii navetisti posesori de abonamente tren Regio pot calatori cu trenurile Inter Regio la clasa II-a,  fara plata diferentelor tarifare între urmatoarele statii de cale ferată: Barbosi – Braila; Galaţi - Barboşi; Ianca – Făurei; Mărăşeşti – Adjud; Focsani – Mărăşeşti; Mărăşeşti – Tecuci Nord şi Lieşti -Tecuci.

Dacă se doreste  călătoria cu loc rezervat la trenurile InterRegio a posesorilor de abonamente valabile la tren Regio se achită integral diferenţa de rang şi tichetul de rezervare.

Călătorii cu abonamente valabile la tren Regio cuprinse în zonele tarifare 1 -10 km, 11 – 20 km, 21 -30 km, depistati în trenuri IR care nu au oprire comerciala în staţiile de plecare sau destinaţie de pe abonament sau în tren IR care circula în trafic international, vor fi trataţi ca fiind fără legitimaţie de călătorie.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite