Crimă la Umbrăreşti. Tatăl şi-a omorât fiul, după ce acesta i-a reproşat că ar fi irosit banii pe care îi trimitea din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima, un tânăr de 22 de ani, tocmai venise în vacanţă, din Italia (unde muncea pentru o firmă) şi s-a certat violent cu ai lui, cărora le-ar fi reproşat că au cheltuit fără rost banii pe care el îi trimitea pentru ca aceştia să construiască o casă în localitate. Criminalul a fost reţinut şi va fi dus la arestare.

Eveniment înfiorător, duminică seară, în localitatea gălăţeană Umbrăreşti. Un tânăr de doar 22 de ani a murit fulgerător după ce a fost înjunghiat chiar de tatăl său.

Potrivit martorilor, incidentul s-a produs după o ceartă violentă, pe fondul consumului de alcool, în care au fost implicaţi mai mulţi membri ai familiei Cucoaneş din Umbrăreşti (judeţul Galaţi), motivul principal al disputei fiind banii.

Daniel Dumitru Cucoaneş (22 de ani), cel care avea să-şi piardă viaţa în urma incidentului, le-ar fi reproşat părinţilor lui că ar fi cheltuit aiurea banii pe care el i-a câştigat muncind în Italia.

De asemenea, tânărul şi-a anunţat tatăl că vrea să o ia în Italia şi pe mama lui, deoarece acesta îşi dorea să facă rost de bani, dar şi să scape de bătăile repetate pe care soţul acesteia, tatăl lui Daniel, i le aplica, pe fondul unei gelozii bolnăvicioase.

Scandalul, început cu ţipete şi continuat cu îmbrânceli, a degenerat într-o bătaie, iar în final Marcel Cucoaneş (47 ani) a înhăţat un cuţit cu care şi-a înjunghiat fiul de mai multe ori. Rănile au fost extrem de grave şi au produs moartea băiatului aproape pe loc. După comiterea faptei, agresorul a încercat să se sinucidă, dar a fost imobilizat de restul membrilor familiei.

Dumitru Daniel Cucoaneş muncea pentru o firmă din Parma (Italia) şi venise în ţară de doar câteva zile, în vacanţă. El trimitea în mod constant bani în ţară, către familie, care construia pentru el o impunătoare casă în localitatea Umbrăreşti.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, urmând a fi dus în faţa judecătorilor pentru arestarea preventivă.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri