Un bărbat cu probleme psihice i-a tăiat gâtul mamei sale pentru că nu l-a lăsat să fumeze în camera de hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz şocant s-a petrecut într-o cameră de hotel din Vatra Dornei. Un bărbat cu probleme psihice şi-a înjunghiat mortal mama pe motiv că nu i-a permis să fumeze în camera de hotel în care erau cazaţi.

La data de 15 august 2017, în jurul orei 20.56, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost anunţată prin 112 de către recepţionera Hotelului Intus din municipiul Vatra Dornei despre faptul că o femeie a fost înjunghiată, într-o cameră din incinta unităţii de cazare.

Din verificările făcute de anchetatori a reieşit că în ziua de 11 august a.c., soţii Constantin P., în vârstă de 62 de ani şi Gabriela P., de 63 de ani, din Galaţi, s-au cazat în camera 206 a Hotelului Intus din Vatra Dornei, iar ceilalţi membri ai familiei, respectiv fiul Florin P., fiica Cristina I. şi ginerele Marius I. s-au cazat la o pensiune care este situată pe raza satului Chiril din comuna Crucea.

În cursul zilei de 15 august 2017, în jurul orei 10.00, Florin P. a mers în Vatra Dornei, la hotelul Intus, unde s-a întâlnit cu părinţii săi, iar ulterior au stabilit ca acesta să rămână în aceeaşi cameră de hotel, fără acordul conducerii unităţii hoteliere.

În jurul orei 20.30, Constantin P. a mers în parcarea hotelului pentru a-şi parca maşina într-un alt loc decât cel iniţial. De asemenea, acesta  intenţiona să ducă în camera de hotel şi o saltea gonflabilă pe care urma să doarmă fiul său, Florin P..

În timp ce acesta a lipsit, aproximativ 20 de minute, în camera 206 au rămas Gabriela P. şi fiul ei, Florin P.. Pe la ora 20.40, agentul de pază al hotelului, care se afla la etajul IV al clădirii, a auzit o serie de ţipete puternice de ajutor ale unei femei, care veneau de la etajul II, motiv pentru care s-a deplasat imediat la faţa locului şi a constatat că sunetele se auzeau din camera 206, în care fusese cazată familia P.. Acesta a încercat să intre în camera respectivă, însă cum uşa era încuiată, s-a dus la recepţia hotelului şi i-a cerut ajutorul unui alt angajat, care l-a însoţit în locul respectiv.

Aceştia au bătut la uşa camerei 206 timp de câteva minute, însă din interior nu se mai auzeau niciun fel de zgomote, fapt care i-a determinat să se deplaseze spre recepţie, pentru a lua cheile de rezervă. Pe holul etajului II, s-au întâlnit cu Constantin P., care se întorcea la cameră, însă nu au purtat discuţii cu acesta.

În jurul orei 20.56, la recepţia hotelului a venit Constantin P., însoţit de fiul său Florin P., care avea hainele şi mâinile murdare cu sânge. Tatăl i-a cerut recepţionerei să sune la 112, deoarece fiul lui a înjunghiat-o pe mama sa.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă din cadrul SAJ Suceava, care a constatat decesul femeii. Un echipaj de poliţie l-a preluat pe Florin P. şi l-a dus la sediul Poliţiei Vatra Dornei pentru a-l audia. Din primele verificări făcute de poliţişti a reieşit că Florin P. suferă de afecţiuni psihice, cu diagnosticul de schizofrenie paranoidă, fiind încadrat în gradul de handicap accentuat, iar în ultima perioadă a fost internat în mai multe ocazii pentru tratament de specialitate. Din declaraţia acestuia reiese că şi-a înjunghiat mama în zona gâtului, din cauză că aceasta i-a interzis să fumeze în camera de hotel.

Având în vedere faptul că din primele cercetări făcute în acest caz a reieşit că Florin P. suferă de afecţiuni psihice grave, iar pe parcursul cercetărilor starea sa de sănătate s-a deteriorat, acesta manifestându-se violent, s-a dispus internarea suspectului în cadrul Secţiei de Neuropsihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava, pentru a-i fi acordat tratament de specialitate.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, raportată la infracţiunea de omor, cercetările fiind preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cadavrul femeii fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei. Serviciul de Medicină Legală Suceava a fost informat în vederea efectuării autopsiei medico – legale.

Alte ştiri pe această temă:

Bărbatul care şi-a ucis fetiţa pentru că plângea, condamnat la 15 ani de închisoare

Caz revoltător: doi minori au zdrobit un bărbat cu toporul, apoi l-au abandonat în agonie după ce i-au furat banii, telefonul şi papucii din picioare

Un bărbat care a vrut să-şi omoare copilul în vârstă de 5 ani s-a sinucis intrând deliberat cu maşina într-un copac

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri