Crimă la Matca. O femeie a fost căsăpită cu o sabie artizanală de către concubin, sub ochii copilului lor de doar şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul s-a produs vineri seară, după ce victima în vârstă de 49 de ani a avut o ceartă înverşunată cu concubinul ei în vârstă de 63 de ani. Potrivit medicilor, moartea femeii a deosebit de violentă, pe corpul ei fiind zeci de plăgi produse de sabie.

O femeie de 49 de ani, din localitatea gălăţeană Matca, a fost omorâtă aseară de concubinul ei, în vârstă de 63 de ani, pe fondul unui conflict violent. 

După cum a povestit vecinii cuplului, între cei doi izbucneau deseori certuri înverşunate, mai ales după ce femeia consuma alcool.

Aşa s-a întâmplat şi vineri seară când, pe fondul scandalului, bărbatul şi-ar fi pierdut cumpătul, a luat o sabie artizanală şi şi-a lovit concubina de mai multe ori, până când aceasta şi-a dat ultima suflare. Potrivit medicilor, moartea femeii  fost deosebit de violentă, sabia afectându-i mai multe organe vitale.

Din păcate, totul s-a întâmplat foarte repede, aşa încât nimeni nu a reuşit să intervină pentru a aplana conflictul. Vecinii au sunat la 112 şi au intrat în curtea celor doi, însă deja era prea târziu.

Ucigaşul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. El este audiat de un procuror pentru comiterea infracţiunii de omor, urmând să fie propus pentru arestare preventivă. 

Cei doi aveau împreună o fetiţă în vârstă de 6 ani care, din ce se pare, ar fi asistat la oribila întâmplare.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri