Ucis cu bestialitate. Angajat al CET Craiova, omorât de un prieten, cu patru lovituri de cuţit. Presupusul este consilier juridic în cadrul societăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Craiova a fost ucis cu bestialitate şi aruncat în Jiu, în comuna doljeană Malu Mare. Presupusul criminal este consilier juridic în cadrul CET Craiova.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost înjunghiat de patru ori şi aruncat în apele Jiului. Martorii au povestit că atactorul şi-a adus victima în zona respectivă cu scopul să îl omoare. „A fost înjunghiat de patru ori. Eu cred că s-a răzbunat pe el şi am auzit că totul a pornit de la bani. L-a înjunghiat cu un cosor, iar după aceea l-a aruncat în apă şi a fugit“, a povestit un martor.

Criminalul şi-a recunoscut fapta

Criminalul a fost reţinut în mai puţin de 24 de ore, iar în faţa procurorilor şi-a recunsocut vina. Atacatorul este consilier juridic în cadrul CET Craiova, societate aflată în subordinea Primăriei Craiova. „Victima m-a sunat şi mi-a spus că trece pe la mine să mănânce ceva, dar nu a mai venit. Am auzit că familia nu a mai găsit în casă o sumă mare de bani, iar toată lumea crede că l-a ucis pe Lucian pentru bani“, a mai povestit un apropiat al victimei.

Victima şi criminalul au lucrat împreună la CET Craiova. Cei doi erau prieteni buni, iar familia a rămas şocată când a aflat ce s-a întâmplat.     

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri