Cozile de la ghişee prelungesc gratuitatea pe transportul public pentru elevii şi pensionarii din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Societatea de transport public urban Transurb SA Galaţi a anunţat că elevii, pensionarii şi studenţi pot circula în continuare gratuit, până pe 10 februarie, pe baza abonamentului vechi. Motivul: la ghişee sunt cozi mari, iar noile abonamente nu se pot elibera în timp rezonabil.

Societatea Transurb S.A. Galaţi a anunţat că începând cu data de 1 februarie 2019 se vor elibera abonamentele de călătorie destinate tuturor categoriilor de persoane care beneficiază de reduceri şi gratuităţi la transportul public local de călători conform Hotărârii Consiliului Local nr.74 din 15.02.2018.

Totuşi, există din nou un termen de graţie pentru solicitanţi. „Având în vedere numărul ridicat de persoane care beneficiază de facilităţi la transportul în comun şi totodată,  în vederea evitării formării de cozi la cabinele de eliberare abonamente de călătorie unele categorii de pasageri pot circula cu mijloacele de transport public local, în perioada 1-10 februarie 2019, în baza vechiului abonament de călătorie (termen de valabilitate 31 ianuarie 2019)”, a precizat compania publică.

Categoriile de pasageri vizate de această măsură sunt: persoanele fără venituri cu vârsta peste 65 ani;  pensionarii care cumulează venituri din pensie de până la 1900 lei brut/lună; pensionarii de invaliditate care nu beneficiază de facilităţile prevăzute de Legea nr. 448/2006; elevii şi studenţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite