Expiră vechile abonamente eliberate de societatea de transport public local. Până la ce dată sunt obligaţi elevii din Galaţi să achiziţioneze noile abonamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Transurb S.A. anunţă că elevii care beneficiază de reduceri la transportul public în comun, conform HCL 74/2018, pot circula cu mijloacele de transport public local de călători până pe 18 ianuarie 2019 în baza vechiului abonament de călătorie, emis până în data de 31 decembrie 2018.

Elevii pot intra în posesia noului abonament prin achiziţionarea acestuia direct de la cabinele de eliberare titluri de călătorie pe baza actului de identitate (acolo unde este cazul) şi a carnetului de elev vizat pe anul 2018-2019, original şi copie sau în baza tabelelor întocmite de unităţile şcolare şi transmise către Transurb în vederea emiterii abonamentelor de călătorie.

Condiţii de călătorie:

-Elevii să deţină la momentul călătoriei abonamentul vechi, emis până la data de 31 decembrie 2018 şi să îl prezinte echipelor de control la solicitarea acestora;

-Elevii au obligativitatea ca până la data de 18 ianuarie 2019  să achiziţioneze noul abonament de călătorie pentru luna ianuarie 2019.

”Precizăm că aceste demersuri sunt efectuate pentru a veni în întâmpinarea şi sprijinul elevilor, având în vedere creşterea din aceasta perioadă a solicitărilor privind achiziţionarea abonamentelor de călătorie de către persoanele care beneficiază de reduceri şi gratuităţi la transportul în comun”, au precizat reprezentanţii Transurb.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite