Contrabanda cu ţigări ca mod de viaţă. Un gălăţean şi un basarabean au fost prinşi de poliţişti cu sute de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 49 de ani dintr-o comună gălăţeană şi un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova sunt cercetaţi penal pentru contrabandă, după ce au fost depistaţi de poliţişti încercând să vândă ţigări fără timbru de acciză sau transportând cu maşina ţigări de contrabandă.

Pe 21 martie, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 din Galaţi, aflându-se în serviciul de patrulare,  au depistat  în zona pieţei  din cartierul Micro 17 un bărbat de 49 ani, din comuna Fundeni, care oferea spre vânzare 50 pachete de ţigări, fără timbru de acciză.

”Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, poliţiştii Biroului Rutier  Galaţi au  oprit în trafic pentru control,  pe strada Brăilei,  un autoturism condus de un tânăr  de 26  ani, din Republica Moldova. Oamenii legii au descoperit în interiorul autoturismului  200 pachete de ţigări, fără timbru de acciză.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii îl cercetează acum pe tânăr pentru contrabandă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite