Şofer iranian prins cu mai multe cartuşe de vânătoare şi ţigări de contrabandă la porţile Uzinei Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de tir iranian a fost arestat şi ulterior pus sub control judiciar, după ce duminică a fost prins având asupra lui mai multe cartuşe de vânătoare şi ţigări de contrabandă.Aflat cu tirul pe care îl conducea la una dintre porţile de la Uzina Dacia Renault, Rahim Rahmani a atras atenţia agenţilor de pază, cărora li s-a părut suspect de agitat. Au sunat la 112, iar maşina a fost verificată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni.

Au fost descoperite mai multe cartuşe de vânătoare şi ţigări de contrabandă.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, au identificat pe raza oraşului Mioveni, un bărbat, de 38 de ani, care deţinea într-un camion, 29.600 de ţigarete, nefiscalizate şi 10 cartuşe de vânătoare.  
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate ori marcate necorespunzător, introducerea în ţară, fără drept, de muniţii, şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", se arată într-un comunicat al IJP  Argeş.

La audieri, bărbatul a declarat că a cumpărat ţigările şi cartuşele din Bulgaria, pentru a le duce unui prieten.

După ce a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, luni a fost eliberat din arest şi supus controlului judiciar.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite