Contrabandă cu bătaie lungă. Poliţiştii de frontieră au descins la locuinţa unei femei din Galaţi unde au găsit mii de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de pachete de ţigări au fost găsite la domiciliul unei gălăţence. Foto: Adevărul
Mii de pachete de ţigări au fost găsite la domiciliul unei gălăţence. Foto: Adevărul

Extinzând cercetările dintr-un caz mai vechi, în care au găsit la domiciliul unui contrabandist 73.000 de ţigarete şi 121 de litri de alcool, poliţiştii de frontieră gălăţeni au mai efectuat ieri o percheziţie, de aceasta dată la domiciliul unei femei de cetăţenie română. Şi în acest caz bănuielile s-au confirmat: poliţiştii au descoperit peste 17.000 de ţigarete şi sume de bani care nu au putut fi justificate.

La începutul acestei luni, poliţişti de frontieră din Galaţi au descins la domiciliul unui bărbat din municipiul Galaţi bănuit că ar face contrabandă, ocazie cu care au găsit 73.020 ţigarete (3.651 pachete) de diferite mărci şi cantitatea de 121,5 litri de alcool ambalat în diferite recipiente pentru care cetăţeanul respectiv nu avea documente de provenienţă.

Continuând cercetările în cazul respectiv, poliţiştii de frontieră gălăţeni au concluzionat că bărbatul colabora pe timpul activităţilor infracţionale cu o femeie de cetăţenie română, care locuieşte în municipiul Galaţi.

Astfel în data de 20 august a.c., în baza unei autorizaţii emise de către Judecătoria Galaţi, lucrători din cadrul compartimentului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au efectuat o percheziţie la domiciliul femeii ocazie cu care au descoperit 17.320 ţigarete de diferite mărci de provenienţă R. Moldova şi Duty-Free, 1.906 lei româneşti şi 470 de euro, pe care femeia nu i-a putut justifica.

Poliţiştii de frontieră au ridicat ţigările, în valoare de 3.623 lei în vederea confiscării, sumele de bani fiind depuse într-un cont C.E.C., iar pe numele femeii au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite