Ce a păţit şoferul unei autoutilitare de transport marfă prins de poliţişti transportând ilegal călători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 58 de ani a fost sancţionat contravenţional de poliţişti după ce a fost depistat în trafic, în timp ce transporta persoane cu un vehicul de transport marfă. Autoutilitara nu mai poate fi folosită timp de şase luni.

Miercuri, 13 august, în jurul orei 06,20, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au depistat în trafic, pe D.J. 251, în localitatea Slobozia Conachi, o autoutilitară al cărei conducător auto efectua transport public de persoane contra cost, în regim de închiriere, fără să deţină autorizaţie în acest scop.

”În interiorul autovehiculului destinat transportului de marfă, au fost identificate opt persoane, două dintre acestea fiind sancţionate contravenţional, întrucât nu purtau mască de protecţie”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au aplicat conducătorului auto, un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Galaţi, o sancţiune contravenţională pentru transport neautorizat de persoane, contra cost, în regim de închiriere, reţinând totodată, plăcuţele şi certificatul de înmatriculare ale autoutilitarei şi dispunând măsura suspendării dreptului de utilizare a acesteia, pe o perioadă de 6 luni.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri