Zbor către nicăieri. Dacă nu ai unde să călătoreşti din cauza restricţiilor, o companie aeriană te plimbă 3 ore cu un avion Hello Kitty

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avio Hello Kitty
Avio Hello Kitty

Taiwan continuă să răspundă nevoilor populaţiei sale de călătorie, oferind un zbor care duce...nicăieri. EVA Air, unul dintre cei mai mari transportatori din Taiwan, oferă o călătorie specială pe 8 august.

Aeronava va decola de pe aeroportul Taipei Taoyuan pentru un zbor de aproximativ 3 ore, urmând să se întoarcă pe acelaşi aeroport. 

„Piaţa de turism a fost suspendată de mai bine de jumătate de an. Strigătele cetăţenilor pentru călătorii în străinătate sunt din ce în ce mai puternice. Pentru a satisface dorinţele călătorilor, EVA Air a decis să introducă o experienţă de călătorie alternativă pe 8 august, de Ziua Tatălui.”, se arată într-un comunicat de presă pe site-ul EVA Air, scrie digi24.ro

Dacă este o zi senină, pasagerii vor putea vedea mai multe atracţii din Taiwan, inclusiv Insula Guishan şi coasta pitorească Huadong, precum şi alte insule din apropiere.

image

Mâncarea este un alt punct culminant al călătoriei. Principalele feluri sunt pregătite de bucătarul Motokazu Nakamura, cu trei stele Michelin.

Un bilet la clasă economică va costa 180 de dolari. Pentru clasa business pasagerii vor plăti 34 de dolari în plus.

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite