Cauţi de lucru? Joi, la Galaţi, sunt disponibile aproape 400 de joburi la bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa locurilor de muncă de la Universitate. FOTO Arhiva Adevărul (Bogdan Nistor)
Bursa locurilor de muncă de la Universitate. FOTO Arhiva Adevărul (Bogdan Nistor)

La eveniment nu participă doar angajatori, ci şi firme de recrutare, una dintre acestea având o ofertă foarte interesantă, de 100 de de joburi în străinătate. O bursă a locurilor de muncă are loc şi la Tecuci.

O veste bună pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Joi, 14 aprilie, începând cu ora 9,00, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi de un job în holul Universităţii „Dunărea de Jos”, la prima bursă generală a locurilor de muncă din 2016.

Potrivit directorului AJOFM Galaţi, Cezar Năstase, la bursă vor fi 40 de angajatori din judeţul Galaţi, care vor oferi în total aproape 400 de  locuri de muncă, din mai toate domeniile economiei.

Interesant este că o mare parte dintre acestea sunt pentru persoanele cu studii superioare. Agenţii economici care şi-au confirmat prezenţa au anunţat că sunt în căutare de ingineri industrie alimentară, asistenţi manageri, ingineri, desenatori tehnici, ingineri proiectanţi, programatori, operatori call center etc.

La eveniment nu participă doar angajatori, ci şi firme de recrutare, una dintre acestea având o ofertă foarte interesantă, de 100 de de locuri de muncă în străinătate: 50 de posturi pentru personal medical în Marea Britanie, 20 ca asistent medical generalist şi câte 15 ca infirmier şi îngrijitor de persoane la domiciliu.

„Angajatorii cu care colaborăm oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată la clinici private din Marea Britanie, training de patru zile în care se asigura cazarea, două mese pe zi şi material didactic, în urma căruia se obţine un certificat de specializare în domeniul medical, precum şi un salariu de 7,4 lire pe oră pentru infirmieri şi 15 lire pe oră pentru asistenţi medicali generalişti”, a declarat Neta Iacomi, reprezentanta firmei.

Tot pe 14 aprilie şi tot de la oar 9,00 se desfăşoară o bursă a locurilor de muncă şi la Tecuci, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite