Cascadorie în Galați: un șofer beat și fără permis a dărâmat gardul a două case

0
0

Un bărbat de 29 de ani, din județul Galați, s-a urcat beat la volan și a dărâmat gardul împrejmuitor a două imobile. Polițiștii l-au identificat și au descoperit că nu avea permis de conducere. 

Poliția a deschis o anchetă FOTO: Poliția Română
Poliția a deschis o anchetă FOTO: Poliția Română

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, pe 11 septembrie 2022, în jurul orei 08:30, Secția 6 Poliție Rurală Tecuci a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, din satul Slobozia Corni, comuna Ghidigeni, cu privire la faptul că un autoturism a dărâmat un gard împrejmuitor a două imobile. După incident, bărbatul, care se afla la volan, a plecat cu autoturismul de la fața locului.

Polițiștii au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, iar în urma activităților desfășurate și a investigațiilor efectuate, au identificat conducătorul auto implicat în acest eveniment rutier. Este vorba de un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Ghidigeni. Acesta a fost depistat la adresa de domiciliu, unde se afla și autoturismul implicat ce prezenta mai multe avarii.

„S-a stabilit de asemenea, că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La testarea alcoolscop rezultatul a fost de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis Ciprian Stoica, agent principal al IPJ Galați.

Șofer beat, oprit în trafic de polițiști

Tot în cursul aceleași zile, în jurul orei 14:30, polițiști din cadrul Poliției orașului Tg. Bujor, au oprit în trafic în satul Umbrărești, județul Galați, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Galați, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea alcoolscop a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul orășenesc Tg. Bujor, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

„În cauza de față a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a anunțat Poliția Galați. 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite