Biletele pentru spectacolele de la Teatrul „Fani Tardini” se pot cumpăra şi online, începând din 24 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul de vânzare este acelaşi ca la casieria teatrului. Biletele online se pun în vânzare cu un avans de trei săptămâni, în fiecare zi de vineri. În ziua spectacolului, achiziţia online a biletelor pentru acesta se poate face cu cel mult cu 2 ore înaintea orei de începere.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi a reuşit să implementeze sistemul de vânzare electronică a biletelor. Secţiunea destinată acestui scop poate fi găsită în site-ul prestigioasei instituţii culturale, iar paşii care trebuie urmaţi sunt foarte simpli, intuitivi.

Conducerea teatrului precizează că biletele online se pun în vânzare cu un avans de trei săptămâni, în fiecare zi de vineri, iar în ziua spectacolului, achiziţia online a biletelor pentru acesta se poate face cel mult cu 2 ore înaintea orei de începere.

Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

În cazul excepţional al indisponibilizării unor actori, Teatrul Dramatic îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul săptămânal al reprezentaţiilor. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, accesul în sală se va putea face doar la pauză.

Preţul biletelor pentru achiziţia online este acelaşi cu al biletelor vândute prin casieria teatrului.

TARIF BILETE  SPECTACOLE DRAMA - SALA MARE

I.  SPECTACOLE CURENTE

SECTOR  1 - VIP:    31,50 lei
SECTOR  2 -SALA : 21  lei
SECTOR 3- BALCON : 18,90 lei
Grupuri organizate elevi, pensionari, studenti: 10,50 lei  –  pe  baza cuponului, respectiv legitimaţiei,

II.  PREMIERE - Primul si al 2-lea spectacol - TARIF UNIC: 25,20 lei

TARIF BILETE SPECTACOLE DRAMA  – SALA STUDIO
ADULTI : 14,70 lei
Elevi, studenti, pensionari : 10,50 lei
PREMIERE: 21,50 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite