Bebeluş ucis într-o manieră înfiorătoare de mama sa adolescentă imediat după naştere

0
0

O tânără de 17 ani a fost arestată preventiv sub acuzaţia de omor calificat pentru că şi-a omorât într-o manieră barbară copilul nou născut.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a cerut pe 12 august arestarea preventivă a lui C.I.V., o adolescentă din localitatea Tălpigi, comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, sub acuzaţia de omor calificat. Fata şi-a lovit bebeluşul în cap cu un corp contondent, iar apoi l-a sufocat, cel mai probabil cu mâinile.

„Se reţine că în ziua de 3 august 2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galaţi, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare si tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului . S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Detaliile şocante ale uciderii în bătaie a unui bebeluş. Câţi ani vor sta după gratii părinţii judecaţi în libertate

Cum sunt pedepsite în România mamele care îşi omoară copiii nou-născuţi

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite