Balul Bobocilor care reînvie Epoca de Aur. Studenţii vor pune în scenă un adevărat show coregrafic şi actoricesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Balul Bobocilor reprezintă o acţiune tradiţională de început de an universitar în toată ţara, la Galaţi acest concept, asumat de 24 ani, îmbracă forme total diferite faţă de cel clasic.

Balul Bobocilor din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi este organizat de Liga Studenţilor din Galaţi, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi şi Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi. Evenimentul a atras atenţia, de-a lungul anilor, la nivel naţional, fiind cel mai important eveniment de acest gen din întreaga ţară.

Acţiunea în sine nu se axează doar pe concursul de frumuseţe, ci este construită după toate regulile unui show, regia fiind realizată pe baza unei teme. Anul acesta, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluţie, bobocii au pregătit o serie de activităţi ce vor reînvia spiritul „Epocii de Aur”.

Ce se întamplă la Bal? Bobocii selectaţi în urma unei preselecţii, sunt pregătiţi aproximativ o lună, prin activităţi specifice, de către coregrafi şi regizori de teatru de prestigiu, fiind punctaţi în funcţie de demonstraţiile de talent, atitudine, personalitate, inovativitate, dar şi spirit de echipă, de care aceştia dau dovadă la fiecare probă.  

”Vă invităm să participaţi la  <<Cel de-al XXIV-lea Congres al Internaţionalei Studenţeşti>>, pus în scenă de boboci, ce va avea loc în <<Sala paşilor pierduţi>> a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, miercuri, 4 decembrie, începând cu ora 19,00”, a declarat Sergiu Bodlev, preşedintele Ligii Studenţilor din Galaţi.

Evenimentul se va încheia cu un concert al artistului hip-hop Macanache în Club Divino, de la ora 22,00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite