Avea permisul suspendat pentru viteză, dar s-a urcat cu tupeu la volan. Poliţiştii l-au prins pe un drum naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul cu tupeu are 50 de ani, este din Galaşi şi a fost depistat de poliţiştii de frontieră pe DN26, în zona localităţii Măstăcani. El s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Acesta a fost depistat în data de 3 septembrie 2019, în jurul orei 13.30, de un echipaj aflat în misiune, care a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Măstăcani, judeţul Galaţi, un autoturism marca Opel Astra.

La volan se afla gălăţeanul Ovidiu P., în vârstă de 50 de ani, iar cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare

În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere (a fost prins depăşind limita legală de viteză).

El a declarat că avea impresia că suspendarea permisului expirase deja. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite