Austriac păcălit de prostituate românce să arate unde ţine banii. Ce mică avere i-au furat hoţii care au dat buzna în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Patru români au fost condamnaţi la închisoare în Austria, pentru că au atacat şi jefuit un bărbat în locuinţa sa din localitatea Wals, landul Salzburg. Victima chemase anterior două prostituate acasă, care apoi le-au spus hoţilor unde se află seiful cu bani.

Patru români au fost condamnaţi la pedepse între doi ani şi jumătate şi cinci ani de închisoare într-un dosar finalizat marţi, 7 decembrie, la tribunalul regional din oraşul austriac Salzburg. Cei patru au fost condamnaţi pentru că au atacat şi jefuit un bărbat din oraşul Wals, landul Salzburg.  

Potrivit anchetatorilor, jaful a avut loc în luna aprilie a anului trecut, atunci când românii au furat 25.000 de euro din casa acestuia. Făptuitorii ştiau că victima îşi ţine banii în casă, pontul fiindu-le dat de două prostituate, tot românce, care fuseseră acasă la austriac.

Acuzat că nu a plătit pentru serviciile sexuale

În instanţă hoţii şi victima jafului au prezentat versiuni diferite asupra modului în care s-au petrecut lucrurile. 

În timp ce tâlharii români spun că austriacul nu le-a plătit pe cele două prostituate, iar acesta este motivul pentru care au intrat în casă, victima susţine că în momentul în care a scos banii din seif pentru a achita serviciile sexuale, fetele l-au urmărit.

Cele două femei şi-au informat complicii, fiind vorba de şase români, majoritatea infractori cu antecedente penale multiple. Potrivit poliţiei, tâlharii au venit special din Berlin pentru acest atac. Ei au intrat în dormitorul austriacului mascaţi şi înarmaţi.

"A fost un jaf foarte violent. Am fost complet surprinsă în noaptea aceea. Toţi banii au fost furaţi. Soţul meu a fost bătut şi a suferit patru răni severe. Slavă Domnului că nu a suferit nicio leziune cerebrală”, a declarat soţia victimei.

Urme ADN pe banii furaţi

Cei patru infractori români au recunoscut în instanţă că au fost în apartament, dar nu şi că ar fi furat banii. Povestea lor a fost demontată prin probe ştiinţifice. Pe bancnotele găsite asupra tâlharilor au fost depistate urme ADN provenind de la victima jafului. La jaf au participat şase bărbaţi, însă până în acest moment au fost prinşi doar patru dintre aceştia, care au fost şi condamnaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Surpriza unui român în Italia: a mers la prostituate, dar şi-a găsit soţia „la treabă“. A omorât-o, apoi s-a sinucis

Povestea unui ucigaş de prostituate. O româncă din Olanda, printre victimele sadicului criminal

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite