Povestea unui ucigaş de prostituate. O româncă din Olanda, printre victimele sadicului criminal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sjonny W. nu a recunoscut nimic, păstrând tăcerea în legătură cu implicarea lui.
Sjonny W. nu a recunoscut nimic, păstrând tăcerea în legătură cu implicarea lui.

Mirela, o prostituată româncă din Amsterdam şi alte două colege de ale ei, Monique şi Sabrina au avut parte de o moarte înfricoşătoare, fiind ucise cu violenţă de Sjonny W., unul din clienţii lor, după partidele de amor.

Trupul prostituatei românce, Mirela Moş a fost găsit tăiat în şapte părţi şi pus în saci de gunoi, în anul 2004, pe vremea când aceasta avea 30 de ani.

Anchetatorii au găsit urme de ADN aparţinând lui Sjonny W., atât pe trupul femeii, cât şi pe sacii de gunoi.

Cu un an înainte, trupul lui Monique Roossien a fost găsit aruncat la gunoi, în Uitdammerdijk, zona de nord a Amsterdamului. Pe corp, femeia avea răni cumplite, ceea ce a arătat că a avut parte de o moarte violentă. Femeia avea pe atunci 26 de ani.

După 13 ani, o altă prostituată, pe care bărbatul o frecventa, Sabrina Oosterbeek, 30 de ani, dispare fără urmă. Nici în ziua de astăzi trupul său nu a fost găsit, scrie parool.nl.

În 2019, folosindu-se de probele existente, Sjonny W. este condamnat la la 14.5 ani de închisoare, dar numai pentru omor din culpă şi profanarea cadavrului în cazul româncei.

În celelalte două cazuri, bărbatul a fost achitat, spre disperarea rudelor victimelor sale. Însă, procuratura a făcut recurs şi a cerut o pedeapsă de 19 ani şi 11 luni, iar Curtea de Apel a admis cererea, informează telegraaf.nl.

Anchetatorii au găsit în maşina Mirelei Moş, urme de ADN aparţinând lui Monique Roossien, însă cele două femei nu se cunoşteau, astfel că singura lor legătură comună era chiar criminalul lor. Sjonny W. nu a recunoscut nimic, păstrând tăcerea în legătură cu implicarea lui.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite