Asistentă de la Urgenţe, bătută de un pacient. Bărbatul ajunsese la spital după ce a fost găsit căzut pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Agresorul s-a ales deocamdată cu amendă pentru tulburarea liniştii publice, însă se va pricopsi şi cu un dosar penal pentru „lovire şi alte violenţe”.

Un act de omenie din partea unor trecători, care au găsit un bărbat de 60 de ani căzut pe stradă şi l-au dus la spital, era gata-gata să se se transforme, în ziua de Florii, într-o tragedie.

Totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de duminică, 9 aprilie 2017, la Galaţi. Doi trecători au observat că un bărbat de 60 de ani zăcea pe trotuar, în stare de inconştienţă, aşa  că l-au dus la unitatea de primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic Judeţean din Galaţi.

Ajuns la unitatea medicală, bărbatul şi-a revenit rapid dar, pe fondul faptului că era în stare avanasată de beţie, a început să înjure personalul medical care se căzneau să-l trateze (individul prezenta o serie de răni din cauza căzăturilor), ba chiar pe una dintre asistente a luat-o la bătaie.

A putut fi consultat doar după intervenţia jandarmilor, însă nici aşa nu s-a oprit din înjurat, motiv pentru care i s-a aplicat o amendă de 1.000 de lei. Amenda este însă doar începutul „scadenţei” beţiei pentru cetăţeanul recalcitrant, care se alege şi cu dosar penal, sub acuzaţia de „lovire şi alte violenţe”.

Verificările ulterioare au arătat că gălăţeanul s-a „cinstit” bine pe Faleza Dunării, la Festivalul Scrumbiei, după care, în drum spre casă, a făcut un scandal teribil şi pe strada unde locuieşte, apoi a căzut, s-a lovit cu capul de trotuar şi a rămas inconştient. Aşa l-au găsit oamenii care l-au dus la spital.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite