Arhiepiscopul Dunării de Jos îşi donează salariul de profesor universitar studenţilor cu rezultate bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ÎPS Casian Crăciun al Dunării de Jos, sursa: Arhivă Personală/FB
ÎPS Casian Crăciun al Dunării de Jos, sursa: Arhivă Personală/FB

Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Crăciun, îşi donează de 20 de ani salariul de profesor universitar studenţilor cu rezultate bune, dar cu posibilităţi materiale reduse. Fiecare student primeşte lunar 400 de lei.

Este vorba de 12 studenţi ai Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, care primesc bursă de câte 400 lei pe lună din partea Arhiepiscopului Casian.

„De mai bine de 20 de ani, salariul de profesor universitar al Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, este oferit sub formă de burse studenţilor merituoşi, cu posibilităţi materiale reduse.

În anul universitar 2021-2022, în urma examinării dosarelor pentru bursa academică ”Arhiepiscopul Casian”, au fost selectaţi şi primesc lunar burse 12 studenţi de la diverse specializări din cadrul Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi”, a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos. 

Aceste burse constituie un sprijin real pentru tinerii studenţi cu rezultate foarte bune la învăţătură, implicaţi în cercetare şi în alte proiecte pe domeniile lor de studiu, mai precizează reprezentanţii Arhiepiscopiei Dunărea de Jos. 

Vă recomandăm şi:

Mesajele pro-vaccinare ale unor înalţi ierarhi: „Procuraţi tot ce spun medicii ca să vă apăraţi de virusul nemilos”

50 de copii nevoiaşi din Galaţi, „înfiaţi” de Parohia „Sf. Antonie cel Mare”. Ei primesc zilnic, acasă, cele necesare

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite