Ancora de la intrarea în Galaţi dinspre Brăila va fi înlocuită cu o lucrare ce simbolizează „sigiliul lui Petru Rareş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, lucrarea de artă urbană va putea fi admirată de gălăţeni în scurt timp, odată cu finalizarea reconfigurării intersecţiei dintre bulevardele Dunărea şi Galaţi.

Lucrările de reabilitare a intrării în oraş dinspre Brăila (varianta dig) continuă în zona intersecţiei dintre bulevardele Dunărea şi Galaţi. 

Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, deocamdată a fost finalizată amenajarea spaţiilor pietonale şi reconfigurarea zonelor adiacente bulevardului destinate parcării autoturismelor, după ce în urmă cu două luni a fost pus la punct spaţiul verde dintre sensurile de mers. 

Spaţiu verde care, în paranteză fie spus, nu arată chiar grozav deoarece angajaţii de la administrarea domeniului public au fost cam zgârciţi cu apa, iar iarba este în mare parte pârjolită de soare.

„Acum se lucrează la reconfigurarea intersecţiei dintre bulevardul Dunărea cu bulevardul Galaţi şi a sensului giratoriu de aici. În locul ancorei care există acum în această intersecţie, specialiştii au configurat amplasarea unui obiect de artă urbană, numit sigiliul lui Petru Rareş”, a precizat Ionuţ Pucheanu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite