Ambulanță în misiune, lovită de un șofer beat. A fost proiectată într-o stație de tramvai VIDEO

0
Publicat:

O ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță din Galați a fost implicată într-un accident. Un șofer beat nu a acordat prioritate, iar autospeciala a fost proiectată într-o stație de tramvai.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, data de 13 ianuarie 2023, în jurul orei 01.00, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Siderurgiștilor, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Anghel Saligny, dinspre strada Gheorghe Doja, la intersecția cu bulevardul Siderurgiștilor a intrat în impact cu o autospecială de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați, aflată în misiune cu semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune, care era condusă de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, din municipiul Galați, pe bulevardul Siderurgiștilor, dinspre strada Combinatului.

Ambulanța proiectată în stația de tramvai

„În urma impactului, autospeciala, care transporta către spital și o pacientă, a fost proiectată în refugiul stației de tramvai amplasată în imediata apropiere. Ambele autovehicule au fost avariate, însă, din fericire, nu a fost rănită nicio persoană”, a anunțat Poliția Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal FOTO: Arhivă
Polițiștii au întocmit un dosar penal FOTO: Arhivă

La testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat a conducătorului auto de 52 de ani, iar în cazul celuilalt conducător auto, rezultatul a fost 0.

Bărbatul cu valoarea pozitivă la consumul de alcool a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a mai transmis IPJ Galați.

Pieton rănit de mașina școlii de șoferi, la Galați

O elevă al unei şcoli de şoferi, din județul Galați, a accidentat cu mașina un pieton, care a traversat neregulamentar strada. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, joi, 11 ianuarie 2023, în jurul orei 16.00, a avut loc un eveniment rutier pe strada Tecuciul Nou, din municipiul Tecuci, în urma căruia o persoană a fost rănită.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit că o tânără, în vârstă de 22 de ani, din satul Drăgușeni, județul Galați, în calitate de elev, în timp ce conducea un autoturism în regim școală pe strada mai sus menționată, și era însoțită de un instructor auto, cu vârsta de 42 de ani, din satul Bucești, județul Galați, a acroșat și accidentat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Tecuci, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite