A fugit de poliţiştii austrieci, dar a fost reţinut în Vama Oancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, căutat de autorităţile austriece pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii, a dat de ghinion la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea. Şi asta deoarece poliţiştii gălăţeni l-au prins şi au pus în aplicare mandatul de arestare

În data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca BMW.

„La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constatat că pe numele tânărului era emisă o alertă de către autorităţile austriece de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul Austriei”, a declarat cms. Ion Irimia, purtător de cuvânt S.T.P.F. Galaţi.

Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite