VIDEO Decebal Bacinschi, ajuns primar "onorific" la Focşani,  admite că ar putea demisiona din funcţie dacă Victor Ponta nu obţine 50% în municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decebal bacinschi (mijloc), secondat de cei doi viceprimari
Decebal bacinschi (mijloc), secondat de cei doi viceprimari

Edilul municipiului Focşani a organizat astăzi o conferinţă de presă pentru a explica motivele delegării atribuţiilor sale către ceilalţi doi viceprimari.

Primarul Decebal Bacinschi a susţinut în această după amiază o conferinţă de presă, după ce Adevărul a dezvăluit faptul că edilul municipiului Focşani a fost „tras pe linie moartă”, fiind obligat să-şi delege atribuţiile în urma rezultatului neconvingător pe care Victor Ponta l-a scos la Focşani.

Acesta i-a avut alături pe ceilalţi doi viceprimari, Ionel Gabriel Necula şi Marius Iorga, pe care i-a însărcinat cu responsabilităţile sale, şi, vizibil afectat de cele întâmplate, a încercat să ascundă faptul că există o problemă majoră de comunicare între edil şi grupul PSD din care face parte.

De fapt, nu este prima dată când între primarul PSD şi colegii săi de partid lucrurile sunt tensionate, cel puţin în patru-cinci şedinţe de consiliu local din anul acesta edilul fiind sabotat de consilierii PSD, chiar e proiectele propuse de el.

Decebal Bacinschi a motivat astăzi că este obosit şi că de comun acord cu viceprimarii a stabilit să le dea lor toate responsabilităţile, chipurile pentru a se familiariza cu greutăţile conducerii unei primării, edilul urmând să se ocupe de azi înainte doar de ceremoniile de căsătorie, de protecţia civilă şi poliţia locală. 

Întrebat dacă o să meargă să facă campanie candidatului PSD Victor Ponta, Decebal Bacinschi a spus că nu este nevoie.

„Nu o să merg la casele oamenilor. O să meargă cine trebuie să meargă. Este un program făcut de biroul executiv al PSD şi funcţie de acest program oamenii se vor conforma”, a spus primarul Decebal Bacinschi.

Totodată, edilul ia în calcul să demisioneze dacă în municipiul Focşani candidatul Victor Ponta nu va obţine 50%. „Nu mi-am pus problema, dar mi-aţi dat o idee”, a spus Bacinschi vizibil afectat de situaţia la care s-a ajuns.

Mai puteţi citi:

Primarul Focşaniului, Decebal Bacinschi, tras pe linie moartă. Toate atribuţiile, delegate către viceprimari după turul 1 al alegerilor prezidenţiale

Începând de luni, 3 noiembrie, primarul Decebal Bacinschi a rămas fără nicio atribuţie la Primăria Focşani.

VIDEO Primarul Decebal Bacinschi, război deschis cu consilierii PSD, care i-au blocat visul construirii unui campus şcolar cu bani europeni

Edilul social democrat a fost girat doar de consilierii PDL şi ai Partidului Ecologist, ceilalţi aleşi temându-se că realizarea campusului nu se va încheia în condiţiile puse de finanţator, adică pe 31 decembrie 2015.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite