Unde îşi pot cheltui banii pe hrană caldă cei peste 6.500 de beneficiari ai tichetelor sociale din Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1000 de alexăndreni vor beneficia de tichete sociale

Sub coordonarea Instituţiei Prefectului, toate unităţile administrativ teritoriale au luat măsurile necesare pentru distribuirea acestor  tichete sociale pe suport electronic.

Pensionarii vrânceni cu venituri mici şi persoanele defavorizate,  beneficiari ai Schemei Naţionale de Sprijin pentru Persoanele Vârstnice şi pentru Persoanele Fără Adăpost, au la dispoziţie, în judeţul Vrancea,  35 de operatori economici  care şi-au manifestat interesul pentru a oferi o masă caldă în baza tichetelor sociale.

În  prezent, din cele 9.000 de tichete sociale alocate pentru judeţul Vrancea  au fost distribuite peste 6.518 de tichete către categoriile de beneficiari identificaţi  ca întrunind condiţiile prevederilor legale.

Tichetele sunt pe suport electronic, au o valoare de 180 de lei/lună şi pot fi folosite doar pentru procurarea de hrană caldă.

Lista unităţilor la care pot apela beneficiarii

Lista Restaurante Card Social Vracea by Borcea Stefan on Scribd

"În ciuda reticenţelor şi a lipsei de încredere cu privire la reuşita acestui program finanţat de Ministerul Fondurilor Europene, prin intermediul căruia au fost distribuite tichete sociale pe suport electronic cu o valoare de 180 lei pe lună, pe care beneficiarii le pot folosi pentru a achiziţiona hrană gătită/masă caldă, iată că, unităţile economice din domeniul  şi-au manifestat interesul devenind parteneri ai acestui program.  Astfel, acest program s-a dovedit  o măsură benefică atât pentru persoanele vârstnice cu venituri mici şi persoanele defavorizate cât şi pentru operatorii economici greu încercaţi de pandemia declanşată în martie 2020 pe teritoriul României, potrivit Prefecturii Vrancea", potrivit Instituţie Prefectului Vrancea.

Vă mai recomandăm:

Se primesc solicitările pentru acordarea tichetelor sociale copiiilor defavorizaţi. Cine se încadrează

Începe distribuirea tichetelor sociale. Mai puţine solicitări decât în primăvară. Lista magazinelor din Slatina
 

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite