Sediul Romtelecom din Focşani a fost cumpărat de Ministerul de Interne şi dat în administrare Jandarmeriei Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul sediul al Jandarmeriei Vrancea
Noul sediul al Jandarmeriei Vrancea

Imobilul în care îşi vor desfăşura activitatea jandarmii vrânceni a fost inaugurat vineri, 4 decembrie, în prezenţa autorităţilor.

Vineri a fost dat în folosinţă noul sediu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, situat în municipiul Focşani, pe strada Mărăşti Nr. 2.

Evenimentul a avut loc  în prezenţa colonelului Gheorghe Marian Brâncoveanu, din partea comenzii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, dar şi a autorităţilor judeţene şi locale, precum şi a reprezentanţilor structurilor teritoriale ale M.A.I.

Noul sediu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, care corespunde actualei concepţii de asigurare a ordinii publice şi asigură condiţii de muncă la standarde europene, este amplasat în apropierea principalelor obiective date în competenţa inspectoratului, ceea ce permite o deplasare rapidă a efectivelor în zona de competenţă.

Imobilul a aparţinut Romtelecom, dar acum se află în proprietatea statului român şi în administrarea Ministerului Afacerilor Interne, prin Unitatea Militară 0965 Focşani.

focsani jandarmi
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite