Secretarul judeţului s-a îndatorat la bănci în 2014 cu peste 500.000 de lei. Veniturile din salarii sunt însă pe măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Dan, secretarul judeţului
Raluca Dan, secretarul judeţului

Raluca Dan ezită şi în acest an să-şi declare veniturile din salariu şi banii pe care-i câştigă din convenţie civilă la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene.

Secretarul judeţului Vrancea, Raluca Tatiana Dan s-a înglodat în datorii la bănci în anul 2014, după cum reiese din declaraţia de avere depusă nu pe site-ul Consiliului Judeţean, ci pe cel al Companiei de Utilităţi Publice, societate la care deţine calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie.

Din documente rezultă că în 2014, Raluca Dan a făcut nu mai puţin de patru împrumuturi, care totalizează 508.000, la care se adaugă alte două împrumuturi din 2013, în valoare de 22.000 de lei.

În schimb, faţă de anul trecut, în declaraţie nu mai figurează deloc soţul, avocatul Dan Adrian, proprietăţile, un teren de 570 mp şi o casă de 340 mp, ambele în Focşani, figurând acum pe numele secretarului judeţului Vrancea.

1

În continuare, Raluca Dan ezită, ca şi prefectul Nicuşor Halici, să-şi declare salariul obţinut în anul 2014 la Consiliul Judeţean, dar şi veniturile din convenţie civilă de la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene, anul trecut acestea cifrându-se la aproape 85.000 de lei.

1

Le-a trecut însă în declaraţie pe cele obţinute din calitatea de preşedinte de consiliu de administraţie la CUP-13.776, agaman CUP Salubritate-5706,  indemnizaţiile de la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale-7481 şi sumele conform acordului colectiv de muncă-36.420 de lei, dar şi două alocaţii pentru copii însumând 1008 lei.

Vă mai recomandăm:

Funcţionarii „confidenţiali” din Vrancea, venituri de 10.000 de lei pe lună la stat

Oamenii lui Marian Oprişan îşi ţin veniturile la „confidenţial“

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite