PSD Vrancea îi caută la ochi pe alegători, să vadă mai bine unde pun  ştampila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De consultaţiile gratuite se ocupă o firmă de optică din Bucureşti, ai cărei reprezentanţi spun că au toate avizele de la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti pentru a presta această activitate.

Alegerile europarlamentare bat la uşă, ba chiar în acest an sunt şi alegeri prezidenţiale, astfel că fiecare vot contează pentru partidele cu pretenţii. Iar pentru a putea vota "cum trebuie", oamenii au nevoie nu numai de informaţii despre candidaţi, ci şi de o vedere bună pentru a aplica ştampila cu înscrisul "votat" pe "cine trebuie".

Spunem acest lucru pentru că de câteva zile cutiile poştale ale focşănenilor au fost umplute cu fluturaşi prin care localnicii sunt invitaţi, de luni, 20 ianuarie, la consult gratuit la ochi.

„Dl. Marian Oprişan şi Organizaţia PSD Vrancea în parteneriat cu firma Lent Optik vă oferă din Bucureşti oferă consultaţii gratuite la ochi şi măsurarea tensiunii arteriale pentru toţi locuitorii", scrie în anunţul de pe fluturaş.

Consultaţiile, cu „aparatură de ultimă generaţie”, ar urma să se facă la sediul central al PSD, de pe Bulevardul Republicii Nr.13, la sediul organizaţiei municipale de pe Bulevardul Independenţei 29 şi  la cabinetul parlamentar al deputatului PSD Angel Tîlvăr, de pe Bulevardul Bucureşti Nr.6.

Liderii PSD Vrancea nu ne-au răspuns la telefon pentru precizări suplimentare. În schimb, reprezentanţii firmei de optică ne-au spus că este o acţiune legală.

„Avem toate avizele de la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti pentru a realiza această acţiune, pe care am mai realizat-o şi anul trecut. În urma consultaţiilor, oamenii pot achiziţiona şi ochelari”, ne-a declarat Cosmin Istudor, reprezentantul firmei care acordă consultaţii.

De altfel, aceeaşi firmă oferă consultaţii în această săptămână în oraşul Galaţi, la iniţiativa organizaţiei locale a PSD.

În trecut, astfel de acţiuni au fost organizate de reprezentanţii PSD la Constanţa, Piaţa Neamţ, Tg. Jiu, dar şi ai PDL la Suceava şi la Baia Mare.

Mai puteţi citi:

Ca să vadă mai bine unde pun ştampila pesediştii gălăţeni se îngrijesc de acuitatea vizuală a electoratului

Liviu Dragnea nu renunţă la descentralizare şi este aşteptat pe 23 ianuarie la Focşani, la o întâlnire cu liderii PSD din teritoriu


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite