Primarul unei comune din Vrancea a murit într-un accident de circulaţie. Maşina în care se afla a intrat într-un camion plin cu lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Mateiu
Costel Mateiu

Costel Mateiu era primar în comuna Cîmpuri, din anul 2012. El a murit într-o coliziune care s-a produs intre un autocamion şi un autoturismul în care se afla.

UPDATE Dacă iniţial s-a precizat că primarul Costel Mateiu se afla în autoturismul Opel, ulterior s-a aflat că acesta era de fapt şoferul camionului încărcat cu lemne care a fost lovit frontal de maşina mică. Camionul s-a răstunat cu întreaga încărcătură.

Costel Mateiu, primarul comunei vrâncene Cîmpuri, a murit în această seară într-un accident produs între Focsani şi Bolotesti.

Potrivit poliţiei, accidentul a avut loc pe fondul unui carosabil umed. 

Autoturismul Opel în  care se afla Costel  Mateiu, care se deplasa dinspre Focsani către Bolotesti, a ajuns în curbă, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autocamion plin cu lemne.

De asemenea, o altă persoană rănită în accident, aflată în camionul cu lemne, a fost declarată decedată. 

Echipajele medicale au preluat şi 3 persoane rănite (dintre care una în stare de inconştienţă), pe care le-au transportat la Spitalul Judeţean ”Sf. Pantelimon” din Focşani.

Imagine indisponibilă

"Astăzi, 22 iulie, în jurul orei 19:25, un apel primit la numărul unic de urgenţă 112 anunţa despre producerea unui accident rutier pe DN 2D la ieşirea din localitatea Focşani spre Boloteşti, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism.
La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 4 echipaje ale I.S.U Vrancea, cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. În urma evenimentului au rezultat 5 victime de sex masculin, dintre care 2 victime decedate, 2 victime conştiente şi 1 victimă inconştientă. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea a 4 victime (1 din autocamion şi 3 din autoturism), iar paramedicii, împreună cu echipajele medicale, au acordat primul ajutor calificat la faţa locului victimelor ce prezentau semne vitale. Ulterior, echipajul SMURD a preluat un pacient conştient, în vârstă de 18 ani, cu multiple traumatisme şi fracturi, pe care l-au transportat la U.P.U Focşani. Celelalte 2 victime au fost preluate de echipajele SAJ. La locul intervenţiei, după finalizarea acţiunii, s-a deplasat o automacara din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, pentru eliberare părţii carosabile", potrivit ISU Vrancea.

Imagine indisponibilă

Vă mai recomandăm:

Primarul arestat după ce a folosit asistaţi social pe moşia concubinei. Cum a încercat edilul să achite din bani publici o amendă primită de partenera de viaţă

Cum a devenit comuna lui Moş Ion Roată faimoasă pentru corupţie


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite