„Noaptea Devoratorilor de Petreceri”, în club Times

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria petrecerilor de weekend continuă în Times Pub. Mâine seară, de la orele 22.00, tinerii focşăneni vor avea parte de o noapte incendiară, cu grătare în aer liber, o sumedenie de concursuri şi dansuri latino.

Organizatorii au pregătit un program special, care nu se va încheia mai devreme de orele 6.00 ale dimineţii.

„Pentru început, clienţii vor putea degusta diverse băuturi la bar, urmând ca la miezul nopţii distracţia să se mute în aer liber, la piscina din incinta clubului unde vom pregăti un grătar. După o masă copioasă, petrecăreţii vor fi supuşi la o serie de concursuri, de la cele de dans, până la cele de băut bere", mărturiseşte Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

Cocktail la promoţie

După miezul nopţii, în intervalul 2.00 - 3.00 clienţii vor putea dansa pe hiturile celor mai consacraţi artişti din ţară şi de peste hotare, având oportunitatea de a-şi stăvili setea cu cele mai inedite shoturi.

De asemenea, timp de trei ore, de la 3.00 la 6.00, organizatorii vor oferi băuturi la promoţie. Astfel, un cocktail care în mod normal costă nouă lei va putea fi cumpărat mâine seară cu nu mai mult de şase lei.

Toţi cei care vor să se bucure de o seară minunată, cu multe surprize şi voie bună vor scoate din buzunare doar zece lei, preţul unui bilet.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite