Neaţă se roagă de Oprişan şi Săpunaru să ceară amnistie fiscală pentru cei 6000 de ţărani datori la sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDL Vrancea spune că ar fi cazul ca cei doi să-şi respecte promisiunile făcute, de urgenţă, deoarece fiecare zi de întârziere aduce noi penalităţi de întârziere.

Preşedintele PDL Vrancea, Costică Neaţă, cere copreşedinţilor USL Vrancea, Marian Oprişan şi Nini Săpunaru să ia în serios promisiunile făcute  în urmă cu două luni celor 6000 de ţărani din Vrancea scoşi datori la fondul de asigurări.

Asta în codsiţiile în care preşedintele Casei Naţionale pentru Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, a anunţat că nimeni nu va fi iertat de plata acestor datorii.

Atât Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean cât şi Nini Săpunaru, încă preşedinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor, s-au bătut cu pumnii în piept şi s-au lăudat că au identificat soluţii pentru rezolvarea problemei. Din păcate, cei doi n-au făcut nimic altceva decât să se prefacă preocupaţi de situaţia agricultorilor şi să le dea false speranţe că situaţia se va rezolva…Dacă Radu Mazăre, de la Constanţa, îşi permite să bată cu pumnul în masă şi să ceară amnistia pentru baronii locali declaraţi incompatibili de ANI, care au încălcat legea cu bună ştiinţă, ca să se îmbogăţească, nu se va prăbuşi cerul dacă Guvernul USL va ierta de  plata contribuţiilor la sănătate şase mii de agricultori. Mai ales că mulţi dintre ei, aflaţi la limita sărăciei, n-au încălcat intenţionat prevederile legale”, spune Costică Neaţă, preşedintele PDL Vrancea.

Mai puteţi citi:

Costică Neaţă îl îndeamnă pe deputatul Secară să ajute la unitatea partidului

Costică Neaţă, împuternicit oficial preşedinte la PDL Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite