Năruja, peisaj de vis din Vrancea. Aici se află cea mai lungă tiroliană din Carpaţii de curbură VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este un loc de relaxare aflat pe meleaguri vrâncene, recomandat în special turiştilor care iubesc natura şi animalele.

În satul Podu Nărujei din comuna vrânceană Năruja există o cabană de vis, cu o herghelie şi multiple activităţi de petrecere a timpului liber, reunite în Clubul Caballus de la Cabana Fulga. 

Din acest an, vizitatorii pot încerca un sport extrem: aventura cu tiroliana, despre care proprietarul Corneliu Bercariu spune că este cea mai lungă tiroliană din judeţul Vrancea şi din împrejurimi. 

Are o lungime de aproape 500 de metri, fiind construită pe segmente, cu grade ridicate de dificultate.

„Cei care vin aici sunt încântaţi şi mulţumiţi, bucurându-se pe tiroliană, de cai, cât şi de frumuseţea zonei. 

Pentru a atrage turiştii în zonă, cabana dispune şi de locuri de cazare. Sunt trei unităţi de cazare, cu un total de 16 camere. Rezervările se fac pentru minim două nopţi de cazare", spune Corneliu Bercariu.

Toate cabanele dispun de bucătărie proprie utilată complet, living şi foişor cu grătar, iar o parte dintre camere dispune şi de paturi suplimentare pentru copii. Turiştii îşi pot aduce alimente şi băuturi pentru a se gospodări singuri. 

Cum se ajunge la Clubul „Caballus“

Traseul pe care se poate ajunge la cabană este următorul: Focşani – Boloteşti – Vidra – Valea Sării – Năruja – Podu Nărujei (drum asfaltat). În Podul Nărujei, pe drumul spre Nistoreşti, se face un drum de ţară la stânga, într-o mică intersecţie în care se găseşte o troiţă. De acolo se mai merg 2 kilometri şi se ajunge la club. 

Vă mai recomandăm:

FOTO Noua atracţie pentru turişti în „Delta Siretului“. Ce alte posibilităţi de relaxare există în complex

Topul atracţiilor turistice din Bucovina. Vizitatorii fac easy-rafting pe Bistriţa, se plimbă cu caii pe munte şi se dau cu cea mai lungă tiroliană din România

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite