Ministerul Apărării Naţionale avertizează căutătorii de Pokemoni: „Nu veniţi în poligon, se trage!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale au găsit o modalitate inedită de a-i atenţiona pe pasionaţii jocului care a isterizat întreaga lume, Pokemon Go.


Astăzi dimineaţă, în poligonul de la Cincu, judeţul Braşov, va avea loc un amplu exerciţiu militar, cu participarea a peste 2600 de militari americani, canadieni şi români. MApN s-a gândit că singurii care ar putea pune în pericol desfăşurarea exerciţiului militar sunt căutătorii de Pokemoni, astfel că prin intermediul paginii de Facebook a fost transmis un comunicat dedicat pasionaţilor jocului.

"Pentru evitarea situaţiilor neplăcute ce pot apărea în căutarea de Pokemoni, vă atenţionăm că, astăzi, începând cu ora 9:30, se vor executa trageri de luptă în poligonul de la Cincu, judeţul Braşov", scrie pe pagina de Facebook a MApN.

Peste 900 de militari din Forţele Terestre Române aparţinând Brigăzii 18 Infanterie „Banat”, Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, Batalionului 317 Cercetare „Vlădeasa”, împreună cu 1.700 de militari americani dotaţi cu tancuri M1A2 Abrams şi maşini de luptă blindate Bradley şi cu 47 de militari canadieni cu maşini de luptă ale infanteriei vor executa exerciţii tactice cu trageri de luptă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite