Părinţii au început să-şi boteze copiii cu numele creaturilor din jocul Pokémon Go: care sunt personajele preferate

0
0

Jocul Pokémon GO a început să facă „victime” şi în rândul nou-născuţilor, arată o cercetare făcută de site-ul Baby Center, dedicat părinţilor americani. Aceştia au început să-şi boteze copiii cu numele personajelor din popularul joc virtual.

Trendul numelor inspirate de Pokémon GO a fost identificat pentru că părinţii îşi înregistrau copiii în aplicaţia de parenting, ocazie cu care s-a observat că apar nume ca Mankey şi Muk, inspirate de simpaticii monstruleţi pokémon.

Conform unei statistici făcute de reprezentanţii Baby Center, părinţii preferă să-şi numească odraslele mai ales cu numele pokemonilor Roselia, Onyx, Star, Eevee, Ivy, Ash şi Shay. 

Din sondajul făcut în rândul părinţilor americani a mai reieşit că 50% din utilizatori obişnuiesc să joace Pokemon Go în mod regulat.

"Părinţii nostalgici se gândesc la perioada anilor ’90, iar acesta ar putea fi motivul pentru care Pokémon a ajuns să influenţeze acum numele pe care le aleg pentru copiii lor”, a declarat editorul şef al site-ului, citată de publicaţia „The Guardian”.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri