Localul cu mici din Grădina Publică, închis până se rezolvă problema coşului de fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LLocalul din Grădina Publică a fost închis
LLocalul din Grădina Publică a fost închis

Zeci de focşăneni au sesizat autorităţile în legătură cu poluarea pe care o face acel local deschis chiar în spaţiul de ralaxare.


Local deschis în luna mai în Grădina Publică de o cunoscută firmă din domeniul procesării cărţii a fost închis de autorităţi, din cauza poluării cu fum provenit de la grătarele de mici. Închiderea este una temporară, până când administratorul va rezolva problema coşului de fum din zonă. Municipalitatea a închiriat societăţii respective foişorul aflat lângă locul de joacă al copiilor.

“Dumnealor au obţinut toate avizele, au toate autorizaţiile. M-am dus personal eu, tot în urma sesizărilor. Nu sunt de acord cu ce se întâmplă acolo. Am dat dispoziţie Poliţiei Locale să-i sancţioneze conform legii pentru că nu au respectat condiţiile din autorizaţie. Ei au făcut un memoriu şi spun că-i hărţuiesc. Nu-i hărţuiesc, pur şi simplu vrea ca cetăţenii să aibă un parc civilizat. Îmi cer scuze în faţa cetăţenilor pentru faptul că cineva nu înţelege că dacă i se dă un deget el ia mâna toată”, a spus primarul Cristi Misăilă în şedinţa Consiliului Local, răspunzând astfel criticilor venite din partea aleşilor PNL, care au reclamat că oamenii ocolesc parcul din cauza acestui local.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite