La Mărăşeşti au fost reabilitate  termic cinci scări de bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci scări de bloc au fost reabilitate
Cinci scări de bloc au fost reabilitate

Lucrările de la Mărăşeşti au fost realizate de firma SC Luxtrans SRL şi au avut o valoare de 950.488,63 lei, cu tot cu TVA.

Primăria Oraşului Mărăşeşti a recepţionat scările de bloc care au fost reabilitate termic în acest an, prin intermediul ”Programului de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe”. Prin această recepţie se încheie o investiţie foarte importantă pentru oraşul Mărăşeşti, anveloparea a cinci scări de bloc, cu 100 de apartamente şi garsoniere.

Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe este prima lucrare de acest gen făcută în oraşul Mărăşeşti şi a fost realizată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei, obţinute anul trecut.


”Am reuşit să finalizăm în condiţii bune această investiţie, datorită căreia  locuitorii din cinci scări de bloc beneficiază de condiţii mult mai bune de locuit. Lucrarea este una de calitate şi, pe lângă confortul sporit oferit locuitorilor, a avut ca rezultat şi un aspect foarte frumos al blocurilor reabilitate. Noi sperăm ca programul de reabilitare termică a blocurilor să continue, deoarece Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a aprobat anveloparea a 30 de scări de bloc la Mărăşeşti, pe parcursul mai multor ani. Investiţia este necesară pentru că blocurile din oraş sunt vechi şi nu oferă o protecţie corespunzătoare atunci când temperaturile sunt scăzute”, a declarat primarul Valerică Chitic.

marasesti reabilitare blocuri
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite