GALERIE FOTO Vrea să scape de sărăcie într-un mod inedit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pensionară din Focşani vrea să facă rost de bani pentru tratamente şi să scape de datoriile de 2.800 de lei la apă şi căldură.

Pentru că veniturile din pensie sunt extrem de mici, Anica Grămadă a recurs la un gest mai puţin obişnuit.

„Rog frumos din toată inima, cine poate să mă ajute şi pe mine cu ceva bănuţi, pentru tratamente şi datorii la CUP şi ENET. Adresaţi strada 1 iunie, nr. 5, bloc D3, etaj 1, apartament 39, Sud".

Acesta este anunţul pe care pensionara Anica Grămadă, în vârstă de 68 de ani, din Focşani, l-a publicat în disperare de cauză în Ziarul de Vrancea, în speranţa că va scăpa de nevoi.

Anica Grămadă are o pensie foarte mică

CLICK aici pentru imagini

Femeia este văduvă, nu are copii şi trăieşte dintr-o pensie de numai 350 de lei, înglodată în datorii.

În viaţa ei a muncit doar 3 ani, ca şi casieră, pentru că soţul acum decedat nu a vrut să o lase în serviciu.

„Sunt necăjită tare. Am datorii de 1400 de lei la căldură şi 1400 de lei la apă rece. Nu mai fac faţă cu cheltuielile. Companiile de utilităţi m-au acţionat în judecată şi acum am poprire de 100 de lei pe pensie. Mai am o rată de 100 de lei la maşina de spălat şi nu mai am deloc din ce să trăiesc", ne spune Anica Grămadă, care locuieşte într-o garsonieră sărăcăcioasă, fără televizor sau frigider.

Spune că are noroc de precupeţele din Piaţa Agroalimentară, care o păsuiesc cu banii când cumpără câte un pumn de fasole sau un cartof, că altfel nu ar avea nici după ce bea apă.

Numărul pensionarilor de invaliditate din Vrancea a scăzut de aproape trei ori din 2009 şi până acum

Femeia, credincioasă din fire, ne-a declarat că a vorbit întâi cu Dumnezeu cu Dumnezeu înainte de a da anunţul în ziar.

„Nici bani de anunţ nu aveam. M-am dus la ziar şi mi s-a spus că domnul director decide dacă poate fi publicat gratis sau nu. Dânsul a fost drăguţ şi mesajul meu a fost publicat. Deocamdată nu m-a sunat nimeni, dar nu-mi pierd speranţa. Dacă-mi plătesc datoriile, restul nu mă mai interesează", spune Anica Grămadă, care ne-a mai declarat că are şi o problemă de sănătate ce necesită o intervenţie chirurgicală.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite