„Gabriela nu m-a lăsat la Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

William Gerlem îi ameninţă pe stelişti că Vasluiul va da lovitura în această seară în Ghencea şi va rămâne lider în liga I.

William Gerlem recunoaşte că „este sub papuc

Bifaţi a noua victorie consecutivă?

Ne aşteaptă un meci greu, cu toţii ştim că Steaua e o echipă valoroasă, însă noi mergem în Ghencea să câştigăm, pentru că trecem printr-o perioadă foarte bună şi ne dorim să continuăm seria de rezultate bune. Victoria ne-ar menţie în postura de lider în liga I.

Crezi că vei marca în Ghencea?

Mi-aş dori să marchez în Ghencea, pentru că orice jucător care joacă împotriva Stelei vrea să înscrie, însă mai important e să obţinem victoria.

Ce a adus Lăcătuş nou la Steaua devă merge aşa de bine?

Venirea lui Lăcătuş, la fel ca orice schimbare de antrenor a adus ceva nou, ne-a motivat şi a reuşit să ne dea încredere. Pentru mine, dar şi pentru ceilalţi jucători, venirea lui Marius Lăcătuş a fost foarte bună. Pur şi simplu, a readus plăcerea de a juca fotbal la FC Vaslui.

Aveţi forţa să luaţi titlul?

Normal. Dacă batem şi în Ghencea cred că vom băga frica în toţi. Nu o să ne mai oprească nimeni. Ar fi extraordinar ca în primul meu an la Vaslui să luăm titlul şi să jucăm în Liga Campionior. Unirea Urziceni ne-a dat cel mai bun exemplu. Toată lumea credea că doar Steaua şi Clujulpot juca la cel mai înalt nivel. Iată că Urziceniul le-a dat multora peste nas.


De ce ai ales Vasluiul şi nu te-ai dus la Steaua în vară?


Am discutat cu Gigi Becali şi cu Adrian Porumboiu. Patronul Valuiului s-a mişcat mai repede şi m-a oferit condiţi mai bune. Gabriela, logodnica mea mi-a spus să mergem la Vaslui. Parcă a simţit că o să facem un an de excepţie. Este cu mine în România din 2006. Potr spune că este şefa mea. A avut mână bună până acum. O iubesc mult şi ne înţelgem de minune.


Când vă căsătoriţi?
Nu am stabilit, dar sper să face nunta cât mai repede..

INTERTITLU
"Bunica mea m-a dus la fotbal"

Mai ai în familie fotbalişti?

Nu. Sunt singurul care face fotbal de performanţă. Mai am un frate de 23 de ani şi o soră de 20 de ani, dar nu au treabă cu sportul. Bunica mea a fost cea care a insistat al părinţi să mă lase la fotbal. Îi port un mare respect.
O sun zilnic şi vorbesc cu ea.


Puteţi profita şi de scandalul dintre echipă şi suporteri...


Steaua vine după o înfrângere, iar suporterii sunt în fierbere. Spe săpute profita de conflictul lor. Ne vom bate pentru orce minge ca să câştigăm în Ghencea. Syuntem pe val şi ne dorim să ne clasăm la finalul turului pe primul loc.



CIFRE
2

goluri a marcat William Gerlem pentru FC Vaslui în acest sezon, cu Unirea Urziceni şi cu Astra Ploieşti

4
FC Vaslui este a patra echipă din cariera lui Gerlem, după EC Bahia, Estoril Praia şi Farul Constanţa

700.000 de euro a costat transferul lui William Gerlem de la Farul Constanţa la FC Vaslui, salariul să fiind de 200.000 de euro.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite