Funcţionar public la primărie, contabil la şcoală. Incompatibilitatea, constatată după zece ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Chiojdeni
Primăria Chiojdeni

Funcţionarul public este de la Primăria vrânceană Chiojdeni, iar Agenţia Naţională de Integritate a sesizat organzele de cercetare penală.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat un nou lot de aleşi şi funcţionari cu averi nejustificate, stare de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă şi a sesizat organele de urmărire penală în cazul a 22 de persoane.

Printre ele se află şi Simona Florentina Busuoic, inspector principal (contabil) în cadrul aparatului de specialitate al primarului Comunei Chiojdeni. Ea se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 1 noiembrie 2011, întrucât deţine şi exercită simultan atât funcţia publică de inspector principal (contabil) în cadrul Primăriei comunei Chiojdeni, judeţul Vrancea, cât şi funcţia de contabil în cadrul Şcolii Gimnaziale Chiojdeni, încălcând astfel dispoziţiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

Potrivit art 94, alin. (2), "funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează: a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice”.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite