Fotografia despre copii participanţi la programul „Şcoala altfel“ care a stârnit revoltă pe Facebook: „Când vom începe şi noi să transportăm oameni?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul măturând resturile lăsate de elevi
Şoferul măturând resturile lăsate de elevi

O fotografie postată pe Facebook, după o excursie a unor elevi din Focşani făcută în cadrul programului "Şcoala altfel", i-a revoltat pe oameni.

Directorul unei societăţi de turism a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care se vede cum un coleg de-al său mătură autocarul, după o excursie a unor elevi, cu ocazia activităţilor din cadrul "Şcolii Altfel".

Din ce se vede în fotografie, elevii au lăsat foarte multă mizerie în urma lor iar cel care a postat imaginea susţine că  ar fi vorba despre un grup de copii din Focşani.

"Colegul Ionut Brăescu după o «cursă altfel» cu «şcoala altfel» din Focşani. Este cea mai bună oglindă a EDUCAŢIEI din Romania anului 2018, fie ca vorbim despre învăţământ sau familie. Adresez următoarea întrebare retorică: când vom începe să transportăm oameni?", a scris Cosmin Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Fotografia a stârnit revolta oamenilor de pe Facebook, care au comentat-o în fel şi chip, concluzia fiind că atât acasă, cât şi la şcoală trebuie lucrat mult la educaţia copiilor.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite