FOTO VIDEO 12 minute de artificii au luminat cerul în noul an, la Revelionul la minus 15 grade Celsius din Piaţa Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul de lasere şi artificii din Piaţa Unirii  FOTO: Facebook
Spectacolul de lasere şi artificii din Piaţa Unirii  FOTO: Facebook

Câteva sute de oameni s-au strâns în centrul civic, la cumpăna dintre ani, pentru a-şi lua adio de la anul 2014 şi pentru a urmări focul de artificii pregătit de organizatori.

Gerul şi-a pus serios amprenta asupra Revelionului organizat de Consiliul Judeţean în Piaţa Unirii, astfel că doar foarte puţini vrânceni au venit să asiste la spectacolul pregătit în cinstea noului an 2015.

La ora 22.00, în Piaţa Unirii numărul spectatorilor care înfruntau frigul era de ordinul zecilor, la fel cu al forţelor de ordine, fapt care i-a permis prezentatorului Octavian Ursulescu să fie extrem de arogant. „Aplaudaţi voi ce 10.000 de oameni care sunteţi aici”, a spus Ursulescu mai mult în batjocură, uitând că este plătit gras din banii vrâncenilor pentru prestaţia sa, ne permitem să spunem, jalnică. 

Revenind la spectacol, pe scenă şi-au dau concursul Ansamblul Folcloric „Ţara Vrancei”, interpretele de muzică populară Geta Postolache şi Matilda Pascal Cojocăriţa.

Au urmat apoi Vali Bărbulescu, Lidia Buble, Super Trooper, Ruby. Probabil, cele mai aşteptate apariţii au fost cele ale artistului rock Cristi Minculescu, dar şi ale formaţiilor Goombay Dance Band şi Alphaville, fără să-l uităm aici pe Maximilian.

La miezul nopţii, focşănenii adunaţi în Piaţa Unirii au putut urmări un spectaculos foc de artificii, combinat cu jocuri de laser, pe durata a nu mai puţin de 12 minute.

VIDEO cu spectacolul de artificii şi lasere, postat de Ştefan Dănuţ

De altfel, focuri de artificii au putut fi văzute în toate cartierele din Focşani, foarte mulţi localnici fiind pregătiţi cu arsenal greu, cu care şi-au impresionat rudele şi vecinii.

În jurul orei 1.00 noaptea, la minus 15 grade Celsius, în oraş deja "bătea vântul", ici acolo câte un localnic îndreptându-se spre casă.

În cluburi şi restaurante, petrecerea de revelion a ţinut până dimineaţa.

Petrecerea din noaptea dintre ani a fost organizată de Consiliul Judeţean Vrancea şi a costat 380.000 de lei, după ce iniţial aleşii judeţeni alocaseră 880.000 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite