Focşănenii vor putea urmări din iarnă filme 3D, la cel mai modern cinematograf din zonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta va fi deschis până la sfârşitul anului în complexul Promenada Mall şi pe lângă cele două săli de proiecţie zona de petrecere a timpului liber va mai cuprinde şi o zonă de restaurante, loc de joacă pentru copii.

Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare, ce administrează Promenada Mall Focşani a semnat contractul cu Cinema COLOURS, pentru deschiderea celui mai nou şi modern cinematograf din oraş, ce va avea loc la sfârşitul acestui an.

Cineplexul va avea două săli de proiecţie de film, dintre care una va fi destinată proiecţiilor de filme 3D. Zona de petrecere a timpului liber va mai cuprinde şi o zonă de restaurante cu cinci operatori, loc de joacă pentru copii, dar şi o sală de jocuri electronice.

"Ne bucurăm că am reuşit să creăm un concept integrat şi să oferim locuitorilor oraşului Focşani o nouă zona de petrecere a timpului liber. Ştim cât de important este să ai opţiuni de calitate în alegerea posibilităţilor de distracţie şi suntem siguri că acum o să fim mai aproape de nevoile focşănenilor, care se vor putea bucura începând cu sfârşitul acestui an de cele mai noi producţii cinematografice", a declarat Ionuţ Dogaru, Director pentru România al societăţii Resolute Lar România.

Noul cinematograf va folosi cel mai ridicat standard de amenajare al sălilor de spectacole şi al foayerului. Astfel, sălile de cinema vor fi echipate cu sisteme de proiecţie digitale, Dolby Digital Surround, fotolii confortabile de o calitate superioară şi sistem de proiecţie MasterImage 3D.

"Suntem convinşi că locuitorii din Focşani vor primi cu bucurie vestea deschiderii unui cinematograf modern, ce beneficiază de cele mai bune tehnologii şi de cel mai ridicat standard de amenajare al sălilor", a declarat Alexandru Melinte din partea VH Electronic - Pro Solutions, investititorul Cinema COLOURS.

Cinema COLOURS colaborează cu toţi distribuitorii importanţi de filme din România şi proiectează cele mai noi şi de succes producţii româneşti şi internaţionale. În plus, Cinema COLOURS oferă în fiecare miercuri "Promoţie 1+1 pur şi simplu", care presupune că la fiecare bilet achiziţionat în ziua de miercuri clienţii primesc unul gratuit.

Preţurile Cinema COLOURS sunt corelate cu puterea de cumpărare a comunităţii unde operează, iar politica de preţuri prevede reduceri pentru anumite categorii sociale - elevi, studenţi, pensionari.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite