Focşăneanca Manuela Ioana Parasca debutează literar cu povestea „Minunata aventură a prichindeilor şi Manuscrisul Ştietot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene Duiliu Zamfirescu Vrancea organizează vineri, 5 noiembrie, ora 17.00, în ajun de Moş Nicolae, o inedită lansare de carte destinată copiilor.

„Minunata aventură a prichindeilor şi Manuscrisul Ştietot”  este volumul de debut al autoarei Marinela Ioana Parasca, apărut anul acesta la Editura Sfântul Ierarh Nicolae. Ilustraţiile acestei cărţi sunt realizate de Mihai Lădunca şi Monica Roxana Coman.

Pentru  focşăneanca Marinela Ioana Parasca scrisul este o pasiune. Totul a început ca un hobby, autoarea debutând la revista Go Free, revista studentului din Universitatea Babes Bolyai, a continuat să cocheteze cu scrisul la Naţional Magazin, revista de cultură şi business românesc din Bucureşti şi acum ia scrisul mai în serios, dedicându-se poveştilor pentru copii. Totodată urmează si cursurile de "writing for children" la Writers Bureau din Manchester. 

În prezent lucrează şi îşi continuă studiile în domeniul educaţional în Londra şi este membră în Asociaţia Scriitorilor Independenţi din Anglia. Pe viitor intenţionează să-şi publice lucrările şi în limba engleză, în Marea Britanie.

image

Cartea, care este de fapt o poveste captivantă pentru copii, beneficiază de o prefaţă semnată de prof. Ion Gr. Cherciu care o descrie ca pe o Minunată aventură a cuvântului:

"Marinela-Ioana Parasca strânge un florilegiu de trăiri şi de gânduri izvorâte din splendoarea copilăriei. Caratele candorii şi ale suavităţii străbat cuminţi rândurile şi paginile ca să ofere micilor cititori chemarea în universul cunoaşterii prin lumina lecturii. Cartea este o promisiune şi o speranţă...Cititorul o înţelege ca pe o faptă bună făcută în numele dragostei pentru o vârstă mereu pură, ce fuge pentru fiecare dintre noi mereu înapoi...
În fond, toate vârstele se regăsesc în ,,aventură”... "

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite