Doi adolescenți, la un pas de moarte după ce s-au urcat pe vagonul unui tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenți s-au electrocutat vineri, 29 decembrie, în Gara Focșani, după ce s-au urcat pe un vagon al unui tren de marfă. 

Evenimentul a avut loc în Gara Focșani FOTO: vrancea24
Evenimentul a avut loc în Gara Focșani FOTO: vrancea24

Ei s-au apropiat prea mult de firele electrice și au provocat un arc electric. Au fost pur și simplu aruncați la pământ, iar la fața locului au venit salvatorii de la ambulanță, dar și echipaje de la polițe și pompieri.

Băieții au 14 ani, respectiv 15 ani și sunt conștienți.

”Sunt 2 victime constiente, 1copil-14 ani electrocutat, cu arsuri gr II-III, preluat de SAJ, 1copil-15ani, atac panica, preluat SMURD”, potrivit ISU Vrancea.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea spun că un băiat a suferit arsuri prin arc electric pe aproximativ 50-60 % din suprafața corpului, iar după acordarea îngrijirilor medicale a fost transportat la UPU Spital Focșani.

Celălalt băiat prezenta atac de panică și de asemenea a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe Focșani de către echipajul SMURD.

Băiatul cu arsuri mari este din comuna Răstoaca și se află în sala de operații. Este posibil ca acesta să fie trimis la București după ce va fi stabilizat.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite