Creatoarea de modă Nausica, un an de excepţie. A fost desemnată “Designerul anului 2015” şi „Cel mai bun designer pret-a-porter”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nausica Mircea FOTO: Răzvan Chirnoagă
Nausica Mircea FOTO: Răzvan Chirnoagă

Nausica a pornit la drum în 1999, ca un atelier de creaţie pentru confecţii de damă. Acum, colecţiile sale şi-au construit o reputaţie aleasă.

Creatoarea de modă Nausica Mircea a fost revelaţia ediţiei de iarnă a Bucharest Fashion Week. Colecţia focşănencei, pe care a intitulat-o Alone, a surprins în mod plăcut pe toată lumea, iar Nausica a fost desemnată designerul anului. Vedeta colecţiei a fost o rochie de mireasă neagră, cu care a defilat pe podium top modelul Claudia Neghină.

”Colecţia ”Alone” este o colecţie de suflet pentru mine. Este în esenţă o colecţie plină de culoare, de luminozitate şi elegantă. Fiecare piesă se prezintă şi se reprezintă, că o entitate de sine stătătoare, asemeni nouă, oamenilor. A fost o colecţie bine primită de public, şi acest lucru a constituit o bucurie în plus pentru mine. Unitatea de culoare şi tema florală au făcut din ”Alone” o colecţie delicată, elegantă, fluidă şi rafinată. Este dedicată femeii, în complexitatea ei, femeii puternice, femeii singure, femeii sensibile şi visătoare, femeii mamă şi femeii romantice”, a precizat designerul.

image

Nausica a pornit la drum în 1999, ca un atelier de creaţie pentru confecţii de damă. Acum, colecţiile sale şi-au construit o reputaţie aleasă. În 2013, Nausica a fost declarată cel mai bun creator de „ready to wear”, iar recent a fost premiată la Gala Performanţei, Creativităţii şi Excelenţei cu distincţia „Cel mai bun designer pret-a-porter”.

image

„A fost o mare surpriză această nominalizare, a fost frumos să te afli într-o sală plină de oameni cu notorietate în domeniile lor de activitate şi a fost o imensă bucurie să primesc acest premiu. Premiul este al echipei mele de oameni minunaţi care sunt alături de mine, al clienţilor ce mi-au acordat încrederea lor. Dedic acest premiu persoanelor ce ocupă un loc special în inima şi sufletul meu”, a scris Nausica Mircea pe Facebook.

Într-u interviu pentru revista Domus, Nausica a declarat că 2015 a fost un an plin de provocări, dar şi cu foarte multe satisfacţii  şi speră ca 2016 să îi aducă concretizarea unor proiecte începute.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite